Virtuaaliharrastuksia kylille 19.11!

Lauantaina 19.11. järjestetään maakunnallinen, virtuaaliharrastamisen kokeilu Pohjois-Savossa. Päivän aikana lähetetään Kuopion kansalaisopistolta käsin neljä erisisältöistä, ohjattua harrastustuntia kylille videovälitteisesti. Kyliltä on toivottu virtuaalituntien sisällöiksi mm. ruokaa ja viiniä, jumppaa, draamapedagogiikkaa sekä ohjelmaa senioreille. Päivän harrasteteemoiksi on valikoituneet Jumppa, Ruoka ja viini, Muistikoulu sekä Draama

Päivään osallistuminen on kylille ja kyläläisille ilmaista.

Päivän tavoitteena on tuottaa kokemuksia siitä, miltä harrastaminen ryhmässä tuntuu etäohjattuna sekä selvittää, millaisia teknisiä valmiuksia kylillä on ottaa vastaan ja osallistua virtuaalisiin harrastetuokioihin.

Päivän toteuttavat Palvelu tulevaisuuteen: eMaaseutu –hanke, Kuopion kansalaisopisto sekä Pohjois-Savon kylien Kehittyvät kylät –hanke.

harrastavirtuaalisesti