Kyläyhdistyksen & Jyskeen tapahtuma- ja toimintakysely vuodelle 2018!

Hei Muuruvetiset mukaan lukien kesäasukkaat!

Kiitämme kuluneesta kesästä ja osallistumisesta järjestämiimme tapahtumiin. Kesä oli mukava yhdessä viihtyen ja sääkin oli meille suosiollinen tapahtumapäivinä. Syksy on jo kuitenkin aluillaan, joten kyläyhdistyksellä on katse tulevassa vuodessa. Vuoden 2018 toimintaa suunnitellaan yhdessä Muuruveden Jyskeen kanssa. Haluamme teidät mukaan suunnittelemaan toimintaa. Vuoden 2017 toiminta on ollut runsasta jatkuen samalla tavalla vuoden loppuun asti (Toimintasuunnitelma 2017 liitteenä). Tämän toiminnan lisäksi kyläyhdistyksellä on meneillään 2 Kalakukko ry:n myöntämää teemahanketta. Toivomme teiltä vastauksia seuraaviin kysymyksiin: Minkälaista ohjelmaa tai tekemistä haluaisit tapahtumiin? Mitä toimintaa kaivattaisiin? Mihin toimintaan haluaisit itse osallistua ja millä tavoin? Tai voit vaan halutessasi laittaa muita terveisiä kyläyhdistykselle täysin vapaamuotoisesti. Toiveissa ja ideoissa tulisi huomioida se, että kyläyhdistyksen toiminta perustuu täysin vapaaehtoisten talkootyöhön ja yhdistyksen resurssit ovat rajalliset. Juuri tämänkin vuoksi haluamme kohdentaa toimintaamme tarkemmin kyläläisiä kiinnostavaksi. Toivotamme kaikki lämpimästi tervetulleiksi yhteiseen tekemiseen Muuruveden hyväksi.

Voit lähettää ajatuksia, ideoita ja kommentteja edellämainittuihin asioihin liittyen täyttämällä alla olevan lomakkeen tai tulla Kylätalon pop-up markkinoille lauantaina 30.9. klo 10-14. Tapahtumassa kyläyhdistyksen infopiste ottaa vastaan palautetta ja toiveita.

ps. samalla lomakkeella voi laittaa ideoita myös  Jyskeen toimintaan (liikuntajutut).

Etunimi

Sukunimi

Sähköpostiosoite

Kirjoita viestisi tähän:

Mikäli haluat antaa palautetta anonyymisti, jätä henkilötietokentät tyhjiksi. Napsauta lopuksi “Lähetä”- painiketta, niin viestisi välittyy meille. Kiitos ajankäytöstäsi!